Termékek

C+I Közműhálózat Tervező Rendszer

Az AutoCAD technológián alapuló C+I Közműhálózat Tervező Rendszer a közműtervezés területén az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb alkalmazás ma Magyarországon.

Bővebben

AutoCAD Iparág-specifikus eszközkészlettel

A már jól ismert funkciókon túl, az új AutoCAD 7 eszközkészletet is tartalmaz: Architecture | Electrical | Map 3D | Mechanical | MEP | Plant 3D | Raster Design + AutoCAD Mobile + AutoCAD Web

Bővebben

AutoCAD LT

Rajzoljon gyorsabban. Bárhol. Gyorsabban és nagyobb pontossággal készíthet és szerkesztheti a 2D rajzokat és dokumentációkat – bárhol is tartózkodjon

Bővebben

Civil 3D

Az AutoCAD® Civil 3D® kiváló megoldás a jobb minőségű közlekedési, területfejlesztési és környezetvédelmi projektekhez. A program támogatja a BIM munkafolyamatokat.

Bővebben

Inventor

Gépészeti tervező és 3D CAD szoftver Az Inventor® egy 3D CAD modellezőszoftver a termék- és gépészeti tervezők számára. Ismerje meg az Inventor modellezési, tervezési, szimulációs és renderelési szolgáltatásait!

Bővebben

Építőipari termékgyűjtemény

Az Építőipari gyűjteményben minden olyan szoftvert megtalál, ami egy építőipari projekthez kellhet, mint pl. a Revit, Civil 3D, AutoCAD vagy Navisworks és más egyéb speciális eszközök.

Bővebben

Termék -és gyártástervezés gyűjtemény

A 3D terméktervezési és gépipari szoftverek használatával bármit megtervezhet, szimulálhat és megalkothat. A gyűjtemény ötvözi a professzionális szintű CAD-, CAM- és CAE-technológiákat. Az Inventoron belül működő összes eszközt – köztük az AutoCAD-et – versenyképes áron szerezheti be.

Bővebben

Revit

A Revit® BIM-szoftver az építészeti, épületgépészeti és a szerkezettervezéshez, valamint a kivitelezéshez is kínál szolgáltatásokat. A Revit támogatja a több szakágat is felölelő, együttműködésen alapuló tervezési folyamatokat.

Bővebben

Infraworks

Az Autodesk Infraworks egy látványos 3D koncepciótervező és kommunikációs platform építőmérnökök, településtervezők, környezettervezők számára.

Bővebben

ReCap Pro

A ReCap Pro a valóságban rögzített adatok feldolgozására szolgál. Állítson elő 3D-s modelleket vagy 2D-s rajzokat, melyek a további tervezés alapjául szolgálhatnak.

Bővebben

Vehicle Tracking

AutoCAD-re épülő közlekedés elemző és tervező szoftver, ahol üldözőgörbék segítségével vizsgálhatjuk a járművek mozgását. A termék már csak az Építőipari Termékgyűjtemény részeként elérhető.

Bővebben

Navisworks

A Navisworks kitűnő projektellenőrző szoftver, 5D elemzési és szimulációs képességekkel. Lehetővé teszi az építőiparban dolgozó tervezők és kivitelezők számára, hogy a különböző felektől származó 3D-s modelleket és adatokat átfogó felülvizsgálatnak vessék alá.

Bővebben

BIM 360

A BIM 360 egy olyan felhő alapú platform, melynek segítségével összekapcsolhatók és egyben kezelhetők az adott projekthez tartozó adatok, kezdve a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Bővebben

BIM 360 Docs

A BIM 360 Docs lehetővé teszi a dokumentumok, rajzok és modellek közzétételét, kezelését, felülvizsgálatát és jóváhagyását bárhol és bármikor.

Bővebben

BIM 360 Design

A BIM 360 Design lehetővé teszi a csapatok számára, hogy valós időben dolgozzanak ugyanazon a Revit modellen, és a projekt teljes életciklusa alatt koordinálják és kezeljék az eredményeket.

Bővebben

BIM 360 Coordinate

A BIM 360 Coordinate segítségével még a kivitelezés előtt azonosíthatók és megoldhatók az ütközések által okozott problémák.

Bővebben

BIM 360 Build

A BIM 360 Build egy olyan felhőalapú szolgáltatás, mely az építési helyszínen segíti az együttműködést a partnerek között.

Bővebben

AutoCAD Architecture eszközkészlet

AutoCAD Architecture eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el. Az építészeti rajzok, dokumentáció és konszignációk létrehozásához, illetve a rajzolási feladatok automatizálásához szükséges szolgáltatásokat kínál.

Bővebben

AutoCAD Map 3D eszközkészlet

AutoCAD Map 3D eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el. GIS-topológiával bővíti ki az AutoCAD szoftvert, így a CAD- és GIS-adatok alkalmazhatók és karbantarthatók a tervezés és az adatkezelés céljára.

Bővebben

AutoCAD Electrical eszközkészlet

AutoCAD Electrical eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el. Az elektromos tervezéshez szükséges szolgáltatásokat kínál az elektromos vezérlőrendszerek létrehozásához, módosításához és dokumentálásához.

Bővebben

AutoCAD Mechanical eszközkészlet

AutoCAD Mechanical eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el. Szabványalapú alkatrészek és eszközök könyvtárát kínálja, amivel egyszerűbbé teszi a gyártásra kész gépészeti tervek létrehozását, módosítását és dokumentálását.

Bővebben

AutoCAD Raster Design eszközkészlet

AutoCAD Raster Design eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el. A raszter–vektor eszközökkel a raszterképek DWG™-objektumokká konvertálhatók. A beolvasott rajzokat a már jól ismert AutoCAD-környezetben szerkesztheti.

Bővebben

AutoCAD Plant 3D eszközkészlet

AutoCAD Plant 3D eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el.Ezek a szolgáltatások megkönnyítik a P&ID tervek készítését és azok integrálását a 3D üzemterv-modellekbe.

Bővebben

Fusion 360

A Fusion 360 ipariforma- és a gépészeti tervezési, szimulációs, csoportmunka- és megmunkálási képességeket ötvöz egyetlen integrált, a koncepciótól a gyártásig minden folyamatot lefedő eszközkészletben. A Fusion 360 használatával a teljes termékfejlesztési folyamatot egyetlen felhőalapú platformon kapcsolhatja össze Mac és PC számítógépen egyaránt.

Bővebben