Vehicle Tracking

Vehicle Tracking

Üldözőgörbe szerkesztő szoftver

A legtöbb infrastruktúra fejlesztési projektnél szükség van olyasfajta elemzésre, mely megmutatja, hogy a tervezett utak geometriája megfelel-e a különböző járművek mozgásának. Az Autodesk Vehicle Tracking segítségével ezek a helyzetek nagyon gyorsan kivizsgálhatók. A szoftverhez kiterjedt járműkönyvtár tartozik, mely országok szerinti bontásban tartalmazza a világ több, mint 500 járműtípusát. Amennyiben a vizsgálni kívánt jármű nem szerepel az adatbázisban, úgy a tetszés szerint megadott paraméterekkel egyedi járművek is létrehozhatók.

Az Autodesk Vehicle Tracking az utak geometriájának kialakításán túl segítséget nyújt parkolók és körforgalmak optimalizálására is. A szoftver egyedülálló módon képes kapcsolatot teremteni a Civil 3D objektumokkal, mint pl. a felület és nyomvonal objektumok.

Sok esetben az elképzelések 2D-s megfogalmazása nem elég, nem mindenki számára befogadható. A Vehicle Tracking szoftverrel bemutathatjuk elemzéseinket egy sokkal érthetőbb módon, azaz animációt készíthetünk. Így a járművek mozgását - legyen az egy nyerges vontató körforgalomban történő haladása vagy buszok parkolása - könnyen szemléltethetjük 3D-ben is.

A termék már csak az Építőipari Termékgyűjtemény részeként elérhető.

 További részletek a termékről >>