WITNESS ÉRTÉKESÍTÉS

Letöltések

Vezetői tájékoztató

letöltés

WITNESS rövid áttekintő

letöltés

WITNESS részletes bemutató

letöltés

Rendszerkövetelmények

letöltés

WITNESS ÉRTÉKESÍTÉS

WITNESS Horizon

Folyamat-szimulációs alapszoftver, a gyártási és logisztikai típusú vállalati folyamatok szimulációjához kialakított terminológiával és jelkép készlettel. A szoftver tartalmazza a szimulációs modellépítéshez szükséges összes szimulációs elemet (entitás, gép, jármű, útvonal, konveyor, műszakrend, stb.) és funkciót. Az alaplicenc magába foglalja az Experimenter (korábban Optimizer) modult, amely segítségével a WITNESS szoftverrel készült és megfelelően előkészített szimulációs modelleken lehet automatikus optimumkeresést megvalósítani, meghatározott peremfeltételek között. Az Experimenter csak a WITNESS alapszoftverrel együtt futtatható, nem önálló alkalmazás.

A szoftver elérhető egy felhasználós, USB hardverkulcsos védelemmel ellátott és hálózatos verzióban egyaránt.

 

WITNESS RunOnly

(Model Viewer)

A WITNESS folyamat-szimulációs szoftverben elkészített modellek futtatását teszi lehetővé különféle alapbeállítások figyelembevételével. A WITNESS RunOnly segítségével a futtatott modell szerkezete nem módosítható, és nem hozható létre új modell. Kizárólag a bemeneti paraméterek változtatására van lehetőség. A szoftver lefuttatja a modellt, és a futási scenariok eredményeit visszaírja egy igény szerint kialakított adatfájlba/adatbázisba.

 

WITNESS karbantartás

(éves szoftverkövetési szolgáltatás)

Az éves szoftverkövetés az első egy évet követően meghosszabbítható, amely keretében a következő egy év során, a felhasználó, minden további költség nélkül megkapja az általa megvásárolt szoftver licencek legújabb változatát. Ez magában foglalja a szoftver működésére, funkcióira vonatkozó szoftver felhasználói támogatást is (support), melyet a CAD+Inform Kft. biztosít telefonon, interneten, vagy e-mailben.

 

WITNESS szoftver felhasználói támogatás

A CAD+Inform az általa értékesített szimulációs szoftverekhez felhasználói támogatást biztosít, amely két részből tevődik össze. A WITNESS szoftver funkcióira és azok használatára vonatkozó kérdések megválaszolása, a szükséges útmutatások megadása és az alapszoftverrel kapcsolatban esetleg felmerülő problémák elhárítása az érvényes szoftverkövetési időszakra vonatkozóan INGYENES.

Ugyanakkor a WITNESS szoftverrel megoldandó projektekben történő szakértői közreműködésért, az elkészítendő modellek megépítésében, részmegoldások kidolgozásában történő részvételért szakértői díjat számolunk fel. A szakértői díj megállapításának módja, a ráfordított idő elszámolása, a megrendelővel előre egyeztetett szakértői óradíj alapján. Ez magában foglalja az igénybe vett WITNESS technika, és az utazás költségeit a megrendelő telephelyére. A megrendelő telephelyén teljesítendő támogatás időtartama egy napon minimum 5 óra időtartamú kell legyen.