Fusion 360

Fusion 360

Egy termék, végtelen lehetőség

Felszámolhatja az egymáshoz nem kapcsolódó termékfejlesztési folyamatokat. Az egyesített platform lehetővé teszi a munkafolyamat lépéseinek leegyszerűsítését:

  • 3D tervezés és modellezés
  • Szimuláció
  • Generatív tervezés
  • Dokumentáció
  • Együttműködés
  • Gépészeti tervezés

Szolgáltatások

3D tervezés és modellezés

A szoftver segítségével könnyedén tervezhet, modellezhet a termék bármely gyártási szakaszában. Az kompakt felület kombinálva az összett modellek kezelésével megadja a rugalmasságot a magas minőségű termékek tervezéséhez.

Szimuláció

Szimulálható a terv már a projekt elején, amivel könnyedén meghatározhatjuk a rejtett költségeket, felhasználhatóságot. Prototípusokat hozhatunk létre pillanatok alatt.

Generatív tervezés

A szoftver képes arra, hogy alternatívákat ajánljon fel különböző kritériumok figyelembe vételével (pl. tömeg, térfogat, stb), melyek segíthetnek a jobb kivitelezésben. Ezek a felajánlott beállítások testre is szabhatóak. 

Dokumentáció

Könnyedén létrehozható 3D-s modellekből 2D-s rajz, a pontos gyártás érdekében.

Együttműködés

A tervezési adatokat felhőben tárolhatjuk, ahol könnyedén hozzáférnek a folyamatban részt vevő munkatársak. A szoftver minden változata elérhető marad, így nyomon követve az előrehaladást.

Gyártás

Valódi CAD + CAM integráció. A szoftvernek köszönhetően gyorsan létrehozhat eszközöket, menedzselheti a gyártási folyamatokat, így csökkenthető a gyártási idő, a gép- és eszköz kopás. Magas minőségű kész termékek gyárthatóak.