Letöltések

Civil 3D és Infraworks együtt

letöltés

Civil 3D oktatás Civil 3D rendszerkövetelmények

Civil 3D

Az infrastruktúra tervezők jobb keze

A Civil 3D egy teljeskörű építőmérnöki tervező és dokumentációs eszköz, melynek alapját az iparági szabvánnyá vált AutoCAD biztosítja. A szoftver teljesen dinamikus működése lehetővé teszi a tervezés során fellépő gyors változtatásokat, amelyek a tervdokumentáció minden részletére kihatással vannak. Így lecsökken a tervmódosításokkal járó és a hibák miatt elvesztett idő.

A Civil 3D az AEC gyűjtemény oszlopos tagja, ami támogatja a különböző szakágak együttműködését és lehetővé teszi az adatok veszteség nélküli folyamatos áramlását.

A szoftver intelligens 3D modellező eszközei támogatják a BIM munkafolyamatokat és segítenek lecsökkenteni a tervezéshez, elemzéshez és a változtatások bevezetéséhez szükséges időt. Erőteljes funkciókészlettel rendelkezik az építőmérnöki tervezés és dokumentálás, földmérés és adatgyűjtés, látványtervezés és elemzés valamint együttműködés és adatmegosztás területén is. Az időigényes munkafolyamatok automatizálhatók így segítve a munkafolyamatok nyomonkövethetőségét.

További részletek a termékről >>

 

 

 

 

Szolgáltatások

A Civil 3D építőmérnöki tervezőszoftver segítségével növelhető az együttműködés és a munkafolyamatok hatékonysága a tervezéstől a kivitelezésig.

Nyomtervek tervezése

Számos eszköz segíti a nyomtervek modellezését.

Pontfelhők

Az építőiparban egyre nagyobb teret hódítanak a pontfelhők nyújtotta lehetőségek. A szoftverben felhasználhatja és megjelenítheti a pontfelhőadatokat. TIN - felületeket hozhat létre pontfelhő adatokból.

Telektervezés

Automatikusan működő telektervezési eszközöket használhat.

Nyomterv-vezérlővonalak kiemelési munkafolyamata

A vezérlővonalak számos  esetben könnyítik meg a tervezést. A szoftverrel könnyedén kiemelhet egyszerre több vezérlővonalat is.

Gravitációs csőhálózatok

Szennyvíz- és a csapadékvíz-elvezető csatornarendszereket, rézsűket tervezhet. Különböző eszközök állnak rendelkezésre ezen folyamatok kivitelezésére.

Fejlett körforgalom-tervezés

Új körforgalom terveket használhat

Felület és geotechnikai modellezés

Dinamikus felületek hozhatóak létre különböző eszközökkel. Geotechnikai adatok vizualizálása, modellezése.

Vasúti pályák elrendezése, tervezése

Optimalizálás, tervezés

Rajzolás és dokumentáció

Bármilyen rajzobjektum adatait létrehozhatja és használhatja. Automatizálhatja az adat- és információmódosítást. Feliratozott kivitelezési tervek.

Látványtervezés és elemzés

Térinformatikai elemzés fejeltt térképezési és elemzési funkciókkal. Dinamikus mennyiségszámításokat és földmunka-számításokat végezhet.
Storm and Sanitary Analysis szoftver teszi lehetővé a csapadékkezelést. 
A csövek és folyásfenék méretezését a HEC-22 2009 kézikönyv normáinak megfelelően végezheti el.

Együttműködés

DREF adathivatkozások, IFC-importálás és -exportálás (AutoCAD szilárdtestek), Nasiworks, Revit, 3ds Max együttműködés,