Társadalmi szerepvállalás

Shell Eco-marathon Europe 2018

Természeti környezetünk megóvásának és a felnövekvő fiatal mérnök generáció környezet tudatosságának az erősítése érdekében, a CAD+Inform Kft. anyagi támogatásban részesítette a Debreceni Egyetem Járműépítő Műhelyét, az általuk tervezett és megépített kísérleti járművel való nemzetközi megmérettetésben, a Shell Eco-marathon Europe 2018 energiahatékonysági versenyen Londonban.

Aventics Pneumobil 2018

A CAD+Inform Kft. anyagi támogatása hozzásegítette a Debreceni Egyetem Járműépítő Műhelyét ahhoz is, hogy egy másik nemzetközi versenyen is részt vegyenek. Az általuk tervezett és megépített pneumatikus járművel nevezni és indulni tudtak a Nemzetközi Aventics Pneumobil versenyen.

El Camino zarándokút az agytumor kutatás támogatásáért

A CAD+Inform Kft. folyamat-szimulációs részlege anyagilag támogatta, a Lanner Group Limited WITNESS fejlesztő csapata által 2018. októberében megtett El Camino zarándokút alkalmából szervezett pénzadomány gyűjtést. Az adományt az agytumor elleni küzdelem támogatására fordították, és átadták az Egyesült Királyságban működő The Brain Tumour Charity alapítványnak. A szervezet azért küzd, hogy az emberi test leglenyűgözőbb szerve, az emberi agy daganatos megbetegedésének diagnosztizálása, a jövőben ne legyen halálos üzenet, és jó eséllyel gyógyítani tudják. A zarándoklást David Jones, a Lanner Group Limited elnök-vezérigazgatója személyesen vezette.

Mozgássérült támogatása speciális járművel

A CAD+Inform Kft. rendszeresen támogatja a képen látható mozgássérült fiatalembert, a helyzetét megkönnyítő technikai berendezések beszerzésében. A legutolsó ilyen eszköz, aminek a megvásárlásához hozzájárultunk, egy elektromos hajtású háromkerekű jármű volt, amelyen az időjárás ellen védelmet nyújtó fülke is található.