Megszűnik a régi Autodesk szoftverek támogatása

Megszűnik a régi Autodesk szoftverek támogatása!

Mi a Termék Támogatás Életciklus?

Ha Ön rendelkezik szofter előfizetéssel, vagy egy éves követés alatt álló licenc-el, elérhető Ön számára az adott szoftver néhány korábbi verziója.

A Szoftver Támogatás gondoskodik az összes jelenlegi, plusz azon előző verziókról, melyek szerepelnek az elérhető korábbi verziók listában (előfizetésekre, éves követésekre), amik a legtöbb esetben az utolsó 3 verziót jelentik az adott szoftvernél.

  • Ha Ön rendelkezik egy aktív éves követéssel, vagy előfizetéssel, akkor használhatja az előző verziójú programot, még ha az el is érte a támogatási időszak végét.
  • Ha Ön rendelkezik egy éves követés alatt nem álló örökös licenccel, ami elérte a támogatási időszak* végét, továbbra is használhatja, de újra aktiválni már nem fogja tudni.
    *Támogatási időszak: Az az időszak, amely idő alatt az adott verzió támogatott verziónak számít. Példa: 2019-ben támogatott verziók a 2020-as, és visszamenőleg három, vagyis a 2019, 2018 és 2017-es verziók.
  • A támogatás megszűnési dátumait a lenti táblázat tartalmazza. 

Mit jelent a "támogatott szoftver"?

Nem támogatott korábbi verziók Támogatott korábbi/jelenlegi verziók
Támogatás vége: megszűnik az újra aktiválás, a technikai támogatás, frissítések és a gyors javítások Általános támogatás: Termék aktiválás, technikai támogatás, frissítések, gyors javítások

 

Használhatom még az előző verziójú szoftvert, ami elérte a támogatási időszak végét?

Ha van egy aktív előfizetése vagy éves követése, akkor továbbra is használhatja a régebbi verziójú szoftvert.

Azonban a nem támogatott verziókra nem fog kapni új aktiváló kódot, semmilyen eszközre. Továbbá megszűnik a szoftverfrissítések, gyors javítások lehetősége is, melynek további használata így nem biztonságos.

2010 és korábbi nem támogatott verziók  2010 fölötti nem támogatott verziók 
Ma 2019. aug 31-től Ma 2021. márciustól
Termék aktiválás X – Termék aktiválás Termék aktiválás X – Termék aktiválás
X – Technikai támogatás X – Technikai támogatás X – Technikai támogatás X – Technikai támogatás
X – Szoftver frissítés X – Szoftver frissítés X – Szoftver frissítés X – Szoftver frissítés
X – Gyors javítások X – Gyors javítások X – Gyors javítások X – Gyors javítások

 

Hogyan juthatok támogatott verzióhoz?

Ha jelenleg egy nem támogatott verzión dolgozik, de van egy élő előfizetése, vagy éves követése, akkor az alábbi videó segít megoldani a problémát: https://autodesk.wistia.com/medias/5pya02y5ai?wtime=0s

Amennyiben nem rendelkezik éves követéssel, illetve előfizetéssel sem, akkor javasoljuk, hogy minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot velünk!