Autodesk Fiók és Profil

Autodesk Account

Az Autodesk Fiók (Autodesk Account) az a felület, ahonnan kezelheti profilját, szerződéseit, termékeit és esetleges felhasználóit.

Hasznos információk az Autodesk Fiók és Profil használatához, beállításaihoz

Regisztráció

Azoknak az ügyfelek, akik előfizetnek egy termékre, az Autodesk automtikusan segítséget nyújt a Fiók létrehozásában.
Amennyiben még nem rendelkezik vele, az alábbi linkre kattintva megteheti ezt >> accounts.autodesk.com/register .

A jelszónak minimum 8 karakterből kell állnia, ami tartalmaz legalább 1 betűt, 1 számot és 3 egyedi karaktert (ilyen például &,@,#...stb).

Minden Autodesk webhelyehez ugyanazzal a felhasználó azonosító és jelszó párossal tud hozzáférni, amit a regisztráció során megadott. A bejelentkezett állapotot megtartja minden oldalon, amikor ezek közt a webhelyek közt navigál.

 

Bejelentkezés

Jelentkezzen be az accounts.autodesk.com weboldalon, ehhez használja a megadott email címet, vagy felhasználónevét és jelszavát.

 

Elfelejtett Jelszó

Látogasson el a bejelentkezési felületre, adja meg az email címét, majd kattintson az "ELFELEJTETTE?" ("FORGOT?") linkre. Ezt követően kapni fog egy emailt, melyben követve az instrukciókat, módosítani tudja a jelszavát.

Autodesk Fiók Profil szerkesztése

Az Autodesk Fiókon belül lehetőség van saját profilunk és annak biztonsági beállításainak kezelésére.

 

 

  • Saját profil: Frissítheti nevét, elérhetőségeit és szakmai adatait.
  • Biztonsági beállítások: Módosíthatja felhasználó nevét, email címét, jelszavát illetve beállíthatja a kétlépéses biztonsági azonosítást is.
  • Csatolt fiókok: Amint bejelentkezik egy támogatott Autodesk webalkalmazásba egy közösségi szolgáltatón keresztül (Facebook, Google...stb), létrehozható egy csatolás. Ha ez megtörtént, a csatolt kapcsolat ebben a szakaszban látható és szerkeszthető. 
  • Beállítások: Módosíthatja az alapértelmezett nyelvi beállításokat, valamint kiválaszthatja, hogy az Autodesk információit és értesítéseit milyen módon kívánja fogadni.

 

 

Cégnév vagy cím módosítása

A vállalat nevének vagy címének módosításához, kövesse a lépéseket, töltse ki az Autodesk oldalán található űrlapot.

Fontos!

  • A cég nevét és/vagy címét csak akkor tudja módosítani, ha Ön a Szerződés Kezelő, másnéven Contract Manager.
  • Ez a módosítás nem egyenértékű a licenc tulajdonjogának az átadásával.

Amennyiben a licenc tulajdonjogát szeretné átruházni, kérem látogasson el a következő oldalra, és olvassa el az Autodesk tájékoztatóját a Transfer Ownership of Autodesk Licenses or Subscriptions (TOLS).