AutoCAD 2023 újdonságok

Az AutoCAD 2023 újdonságai

Megjelent az AutoCAD legújabb verziója. Összeszedtük, hogy melyek a legújabb funkciók, újítások, melyeket az alábbi cikkünkben részletezünk.

 

Jelölők importálása és a jelölő eszköz használata / Markup Import

Könnyedén importálhatja az AutoCAD mobil applikációjából az adatiait az AutoCAD-be. Egy kinyomtatott tervrajz felülvizsgálatakor egyszerűen csak jelölje meg a hibás, vitatott részeket, fotózza le, majd importálja az AutoCAD-be! A program automatikusan meg fogja jeleníteni tervein a jelölőket! Megnézem a videót.

Intelligens szokás-felismerés / My Insights

Sokszor kell megismételnie egy műveletsort? A program fel fogja ismerni ezt, és felkínálja rá a megoldást. Önnek nem kell bajlódni az aprólékos munkával, bízza rá a programra! Megnézem a videót.

AutoCAD webes API-k

Az AutoCAD LISP API már elérhető az AutoCAD webalkalmazásban, kizárólag az AutoCAD előfizetők számára. Akár úton van, akár egy munkahelyen vagy bárhol máshol, saját testreszabásaival automatizálhatja a sorozatokat a LISP segítségével az AutoCAD webalkalmazásban. Megnézem a videót.

Lapkészlet-kezelő

A lapkészlet-kezelővel minden eddiginél gyorsabban köti össze a munkafolyamatokat. Az Autodesk felhőplatform használatával gyorsabb, és biztonságosabb a lapkészletek küldése és megnyitása a kollégáinak.

Intelligens számolás, azaz a Count parancs.

Automatizálja a blokkok vagy objektumok számlálását egy kiválasztott területen vagy a teljes rajzon belül egy menü segítségével, amely azonosítja a hibákat és navigál a megszámlált objektumok között. Megnézem a videót.

 

Számtalan további új funkció, újítás található az AutoCAD 2023-ban, melyeket az Autodesk oldalán tovább böngészhet.

További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!