Fusion 360

Fusion 360

Egy termék, végtelen lehetőség

Felszámolhatja az egymáshoz nem kapcsolódó termékfejlesztési folyamatokat. Az egyesített platform lehetővé teszi a munkafolyamat lépéseinek leegyszerűsítését:

  • 3D tervezés és modellezés
  • Szimuláció
  • Generatív tervezés
  • Dokumentáció
  • Együttműködés
  • Gépipar

Szolgáltatások

3D tervezés és modellezés

A szoftver segítségével könnyedén tervezhet, modellezhet a termék bármely gyártási szakaszában.Az egyesített környezet kombinálva a többszörös modell metódussal megadja a rugalmasságot a magas minőségű termékek tervezéséhez.

Szimuláció

Szimulálható a terv már a projekt elején, amivel könnyedén meghatározhatjuk a rejtett költségeket, felhasználhatóságot. Prototípusokat hozhatunk létre pillanatok alatt.

Generatív tervezés

A szoftver képes gyorsan generálni alternatívákat a beállításokból, melyek segíthetnek a jobb kivitelezésben. Ezek a felajánlott beállítások aztán testre is szabhatóak.

Dokumentáció

Könnyedén létrehozható 3D-s modellekből 2D-s rajz, hogy biztosítsa a gyártás pontosságát.

Együttműködés

A tervezési adatokat egy projekt eredménytáblán, felhőben tárolhatjuk, ahol könnyedén hozzáférnek a projektben érdekelt munkatársak.Lehetőség a nyomon követésre és a konfliktusok megakadályozására a beépített verzió kontrollal.

Gyártás

Valódi CAD + CAM integráció. A szoftvernek köszönhetően gyorsan generálni lehet eszközöket, menedzselni lehet a gyártási folyamatot is, hogy csökkentsük a gyártási időt, a gép- és eszköz kopást. Magas minőségű kész termékeket gyárthatóak.