Cad+Inform facebook megoszt Cad+Inform in english Cad+Inform főoldal Cad+Inform Hírlevél Cad+Inform Terméktámogatás
 
CAD+Inform CAD+Inform Szolgáltatások CAD+Inform Oktatás CAD+Inform Híreink CAD+Inform Termékeink CAD+Inform Referenciáink CAD+Inform Elérhetőségek
 

SZOLGÁLTATÁSOK


(A SZOLGÁLTATÁSOK RÉSZLETESEBB MEGISMERÉSÉHEZ KÉREM, VÁLASSZON A FENTI MENÜPONTOK KÖZÜL!)


CAD SZAKIRÁNY

A CAD+Inform Kft. 1991-ben történt megalapítása óta foglalkozik speciális mérnöki, tervező és elemző számítógépes rendszerek forgalmazásával és fejlesztésével, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal.

A CAD+Inform, a műszaki tervezés és a grafikus alapú nyilvántató rendszerek területén, a piacvezető amerikai Autodesk CAD/GIS szoftverfejlesztő cég szakmai megoldásainak magyarországi forgalmazója. Jelentős szerepe van a fejlett számítógépes tervező technológiák hazai elterjedésében és sikeres alkalmazásában.

A CAD+Inform saját fejlesztésű alkalmazásainak grafikus alaprendszere is az AutoCAD, amely amellet, hogy a legelterjedtebb számítógépes rajzszerkesztő a műszaki világban, a legnagyobb kompatibilitást is biztosítja a különböző szakterületek között.

A grafikus mérnöki rendszerek három jól elkülönülő szakirányt alkotnak a cégen belül. A CAD+Inform mindegyik  szakirányra rendelkezik az Autodesk hivatalos kereskedelmi akkreditációjával, továbbá Magyarországról elsőként lett tagja az Autodesk alkalmazásfejlesztők világhálózatának (ADN).

 

A CAD+Inform Kft által képviselt Autodesk szakirányok:Egyéb szolgáltatások:
  • Építőmérnöki szakirány
  • Általános gépészeti szakirány
  • Digitális térképészeti és térinformatikai szakirány
  • Oktatás
  • Grafikus adatfeldolgozás / térinformatikai fejlesztések
  • Nagyvállalati projektek
  • Bérnyomtatás

 

SZIMULÁCIÓS SZAKIRÁNY

A CAD+Inform röviddel a megalakulását követően kezdett el foglakozni a számítógépes elemző rendszerek egyik legdinamikusabban fejlődő ágával, a számítógépes folyamat-szimulációval.

A folyamat-szimulációs szakág alapját, a technológia vezetőnek számító angol Lanner Group Limited által kifejlesztett, WITNESS esemény alapú szimulációs szoftver magyarországi képviselete adja. Az szimulációs szoftver és a kiegészítő modulok, úgy mint a folyamat optimalizáló, elsősorban a közép- és nagyvállalatok által alkalmazott professzionális döntéselőkészítő és elemző megoldás, amely egyaránt alkalmas a gyártási, logisztikai, üzleti és szolgáltatási folyamatok tudományosan megalapozott, hatékony, és mégis szemléletes vizsgálatára.

A folyamat-szimulációhoz kapcsolódó szolgáltatások:

  • Oktatás
  • Szakmai konzultációs tréningek
  • Egyedi szimulációs modellek kifejlesztése
 

Tagok: Szolgáltatások