Cad+Inform facebook megoszt Cad+Inform in english Cad+Inform főoldal Cad+Inform Hírlevél Cad+Inform Terméktámogatás
 
CAD+Inform CAD+Inform Szolgáltatások CAD+Inform Oktatás CAD+Inform Híreink CAD+Inform Termékeink CAD+Inform Referenciáink CAD+Inform Elérhetőségek
 

SZAKTANÁCSADÁS


A szaktanácsadás az ügyfelek oldalán történő valamilyen szakmai közreműködést jelent, a CAD+Inform Kft. működési körébe tartozó területeken (CAD alkalmazása, GIS típusú fejlesztések, műszaki dokumentációk kezelése, vállalati folyamatok szimulációja, stb.).
Ez a tevékenység általában fejlesztésekhez kapcsolódik. A szaktanácsadás - az elvégzett feladat jellegétől és nagyságától függően - történhet ingyenesen, vagy vállalkozási formában, előre megállapodott vállalkozói díj ellenében.TERMÉK TÁMOGATÁS

 

A CAD+Inform Kft. - a tőle megvásárolt szoftverekhez - ingyenes termék támogatást (support) biztosít mindegyik ügyfelének. A támogatás történhet a CAD+Inform Kft. telephelyén, telefonon vagy interneten keresztül is. Abban az esetben ha az ügyfél a saját telephelyén kéri a termék támogatást, kiszállási költséget számítunk fel.
A termék támogatás magában foglalja a szoftver használatával kapcsolatos segítségnyújtást, az elkészült vagy sérült rajzállományok szakértését és gyógyítását (a lehetőség keretein belül), továbbá a szoftverek használata közben felmerülő hardver problémákkal kapcsolatos tanácsadást.

 

 

Tagok: Szaktanácsadás