Cad+Inform facebook megoszt Cad+Inform in english Cad+Inform főoldal Cad+Inform Hírlevél Cad+Inform Terméktámogatás
 
CAD+Inform CAD+Inform Szolgáltatások CAD+Inform Oktatás CAD+Inform Híreink CAD+Inform Termékeink CAD+Inform Referenciáink CAD+Inform Elérhetőségek

Sikerrel zárult Witness folyamat-szimulációs szakmai napok


A CAD+Inform Kft. 2017.02.13-án Kecskeméten és 2017.02.15-én Veszprémben tartott folyamat-szimulációs szakmai napokat. A téma iránti nagy érdeklődésnek köszönhetően a rendezvényeket sikerrel és elégedetten zártuk. A két helyszínen összesen több mint 80 fő vett részt.

2017. február 13. - Kecskemét

2017. február 15. - Veszprém

A szakmai napokon keresztül is szeretnénk minél több vállalattal megismertetni a közel 40 éves fejlesztési múlttal rendelkező, a világon elsőként megjelent, ipari környezetben alkalmazható esemény alapú szimulációs eszközt. A CAD+Inform Kft. több mint 20 éve képviseli „a tudás technológiáját”.
Az előadásokon megjelentek élő bemutató keretében ismerték meg a folyamat modellezés menetét, valamint azt is, hogy hogyan segíthet a szimuláció a LEAN szemléletű folyamat fejlesztésben. A szakmai nap második felében látványos esettanulmányokon keresztül szemléltettük a megoldás sikerességét és széleskörű alkalmazhatóságát.
A napot kötetlen beszélgetés zárta, ahol a résztvevőkkel a továbblépés lehetőségeiről is egyeztethettünk.

Ezúton is köszönjük minden kedves megjelentnek, hogy megtisztelte valamelyik rendezvényünket!

Várjuk Önöket legközelebbi előadásainkon is!
 

Tagok: