Cad+Inform facebook megoszt Cad+Inform in english Cad+Inform főoldal Cad+Inform Hírlevél Cad+Inform Terméktámogatás
 
CAD+Inform CAD+Inform Szolgáltatások CAD+Inform Oktatás CAD+Inform Híreink CAD+Inform Termékeink CAD+Inform Referenciáink CAD+Inform Elérhetőségek

A CAD+Inform Kft.

 

A CAD+Inform Kft. 1991-ben alakult, számítógépes tervezõ rendszerek forgalmazására, fejlesztésére és az ezekkel kapcsolatos szolgáltatásokra. A cég által képviselt mérnöki alkalmazások grafikus alapja az amerikai Autodesk cég általános tervezõ rendszere, az AutoCAD.

 

A CAD+Inform jelentõs szerepet vállalt az Autodesk grafikus rendszereinek magyar piacra történõ honosításában is. A cég munkatársai készítették el az AutoCAD elsõ magyar nyelvû verzióit, továbbá a CAD+Inform közremûködésével jöttek létre az AutoCAD Data Extension, a Mechanical Desktop és az AutoCAD MAP magyar változatai is.

 

Az erõs kapcsolódás az Autodesk szoftver-technológiákhoz ma is egyik meghatározója a CAD+Inform tevékenységének. A mûszaki-tervezõi alkalmazások lefedik az általános gépészetet, az építőipart és a térinformatikát. Ezeken a területeken a cég vállalkozik egyedi alkalmazások kifejlesztésére, oktatásra és konzultációra is. A cég Autodesk Rendszerközpont Magyarországon.

 

A CAD+Inform tevékenységének másik jelentõs területe a gyártási, logisztikai, szolgáltatási és üzleti folyamatok számítógépes folyamat-szimulációja, amely ma már a dinamikus tervezés és elemzés nélkülözhetetlen eszköze.

 

A cég 1995-ben kapott megbízást az angol Lanner Group WITNESS vizuális interaktív folyamat-szimulációs szoftverének magyarországi forgalmazására és szakmai hátterének biztosítására. A kategóriájában élvonalat képviselõ WITNESS, valamint a hozzá kifejlesztett folyamat optimalizáló, elsõsorban a nagyvállalatok által alkalmazott megoldás. Az értékesített rendszerekhez a CAD+Inform oktatást, konzultációt és teljeskörû felhasználói támogatást biztosít.

 

Annak érdekében, hogy a szimulációs technológia elérhetõ legyen egyedi vállalati projektek számára is, a forgalmazás mellett a CAD+Inform vállalkozik szimulációs feladatok megoldására is.


CÉGADATOK

Teljes név:

CAD+Inform Mérnöki, Szoftverfejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Rövid név:

CAD+Inform Kft.

Alapítás éve:

1991

Székhely:

4032 Debrecen, Tarján u.71/b.

Telephely:4031 Debrecen, István út 6.

Cégjegyzékszám:

09-09-001484

Statisztikai szám:

10746758-7220-113-09

Adószám:

10746758-2-09

Főtevékenység:

6201 '08 Számítógépes programozás

 


 

 

CÉGÜGYEK

Cégügyek, cégvitel, szerzõdések

Csige Sándor /ügyvezető/

Könyvelés, költségvetési kapcsolatok:

Mikola Károly /könyvelő/

Cég adminisztráció:

Hodosi-Nagy Patricia /adminisztrátor/

...
A CAD+Inform Kft. adatvédelmi nyilatkozata


 

Tagok: Cad+Inform